Logo Proef
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beauty behandeling in PROEF!

08-04-2022 @ 11:00 - 16:30

Aan alle vrouwen uit Houten.

In de pop-up schoonheidssalon van PROEF! draait alles om huidverbetering en ontspanning, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze vrijwillige, eenmalige actie op 7 en 8 april (11.00-16.30) verzorgt de beste behandelmethode vanuit jouw wensen en behoefte!

Je bent welkom in PROEF!. Dé plek waar je écht een moment voor jezelf ervaart. De salonstoelen zijn opgesteld in vintage en rustige omgeving waar je helemaal tot rust komt. Anne: “Het is zo belangrijk om in drukke perioden echt tijd voor jezelf te nemen. Als jij van binnen en van buiten lekker in je vel zit, straal je dit ook uit naar anderen en kun je ook beter voor hen zorgen.”

Het ruime aanbod behandelingen wordt met de beste producten gecombineerd. Zo weet je zeker dat jouw huid dubbel verwend wordt. “Zorg goed voor je huid, je hebt er maar één”.

Kies je dag én je tijdstip en ontvang een gratis gezichtsbehandeling. Geef goede informatie over WANNEER JE KOMT (een behandeling duurt 35minuten) en OF JE NOG WENSEN HEBT…, dus kies een tijdstip. We geven een bevestiging, en PAS DAN staat de afspraak definitief. Bedankt voor jullie medewerking en kom lekker samen met een vriendin of buur!


Gegevens

Datum:
08-04-2022
Tijd:
11:00 - 16:30