Logo Proef
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alpha Cursus

26-11-2021 @ 10:00 - 12:00

Veel mensen in Houten e.o. zijn op zoek naar goede relaties, betekenisvol leven en of er meer is… Veel van hen beseffen ook dat dit in je eentje lastig is. Samen ontdekken en zoeken is leuker en rijker. Bij onze PROEF! huiskamer zwaait de deur open, waar je vervolgens dit ontdekt: echte gastvrijheid, eerlijke vragen, een zoektocht naar de betekenis van geloven vandaag.

 

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor Wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

WAAROM?

Op Alpha denk je samen na over 12 inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

HOE WERKT HET?

Elke Alpha begint met een lekkere kop koffie of thee. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na een tijdje luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn ongeveer tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

 

WELKOM!

Gegevens

Datum:
26-11-2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Site:
www.alpha-cursus.nl